5ChiliVälkommen till MayaCurry! Är du trött på att äta samma slags mat varje dag? Vill du och dina vänner ha en exotisk måltid utan att det kostar en förmögenhet? Vill du sätta krydda på tillvaron? Då har du kommit till rätt ställe. MayaCurrys koncept är genuin, indisk mat, som tillagas i ditt hem till din fest eller middag.  Låter det intressant? Fortsätt läsa…

Vår idé är enkel. Vi vill att du skall få uppleva känslan av äkta indisk mat. Vi erbjuder därför en läcker mix av mat med en subtil kryddig touch utan att det uppstår eldsvåda i munnen (men eldsvåda kan såklart ordnas om så önskas). Du ringer oss så kommer vi hem till dig och lagar den mat du önskar och sätter krydda på din kväll! (ni står själva för ingredienserna med undantag för kryddorna – vi kan dock erbjuda inhandling).

Vad mer? Vi kan även fixa vackra dukningar med inspiration från Indien (eller någonting annat om ni så önskar), menyer, placeringskort eller varför inte en underhållande lektion i hur man äter med händerna eller dansar som i en Bollywoodfilm.

Som en liten bonus får alla gäster med sig hem ett kort med sitt namn skrivet på två indiska språk (sanskrit och kannada) som tack för att vi fått vara med och sätta krydda på er tillvaro.

Vi har tidigare gjort liknande arrangemang vid några olika tillfällen och den mycket positiva respons vi fått fick oss att vilja göra det igen och uppmuntrade oss att starta denhär sidan. Ni kan se några av våra middagsgästers reaktioner under kommentarer. Ni kan även se bilder från våra middagar i fotogalleriet.

Vi utför främst uppdrag i Malmö-Lund-området, men vi är öppna för diskussion. Kontakta os här


Tillbaka till Mayajaala