5ChiliVi är två studenter från LTH som älskar matlagning och bakning. Vi står ofta för middag och efterrätt när vi umgås med familj och vänner och när vi för ett tag sedan blev ombedda att laga mat till en middagsbjudning hoppade vi glatt på.

Maten och dukningen (med indisk musik i bakgrunden) blev mycket uppskattade och efter att vi blivit ombedda att göra ett par liknande engagemang vågade vi oss på att starta denhär sajten med hopp om att vi skulle kunna sprida vår idé till fler.

Våra villkor är enkla:

Välj ut en eller flera indiska rätter (förslag finns under menyförslag annars är vi öppna för egna idéer)

Kontakta oss (här) så bestämmer vi tid, plats,  pris och meny (tala gärna om eventuella allergier så att vi kan ta hänsyn till detta)

Ni står för ingredienserna med undantag för kryddorna (vi kan dock erbjuda oss att handla åt er) samt våra transportkostnader (d.v.s. bussbiljetter)

Vi kommer några timmar innan gästerna och lagar maten samt dukar bordet (se Dukningar) och vill ni så diskar vi efteråt (disk av kastruller, skärbrädor m.m. ingår såklart)

Vårt team

praveen   Praveen Mayakar
   Praveen lagar fantastiska indiska rätter med hetta, men där varje ingrediens ändå        framträder. Han älskar all stak mat (helst med rikligt med lök) och äter hellre chapatis    än ris. Sedan ankomsten till Sverige har han även utvecklat en stor passion för kakor    i alla former, smaker och storlekar. Han lagar utsökt mat, prova så får du se.


jannice    Jannice Svensson
    Jannice är en duktig kock med bakning som specialitet. Kakor och pajer är vanliga         delikatesser som kommer ut ur henens ugn. Hon älskar potatis, potatis och potatis, i     indisk, svensk eller annan version spelar ingen roll.  Lagar du mat med henne så se     till att du följer hennes instruktioner till punkt och pricka. Hon ser till att slutresultatet     blir det absolut bästa. Det kommer du se när du provar.
 


Tillbaka till Mayajaala