tablesetting
Maten är såklart det viktigaste för oss på MayaCurry, men det går inte att förneka att ett trevligt
dukat bord förhöjer upplevelsen. Därför erbjuder vi även hjälp inom detta område.   

I samband med vårt besök ingår alltid att vi dukar bordet (om du inte själv vill göra det såklart), men om så önskas kan vi också fixa mer eller mindre avancerade dukningar. (I samtliga fall tillhandahåller ni dock själva servis, duk och uppläggningsfat.)
    
Det enklaste tillägget är servettbrytning, vilket erbjuds i en lång rad olika modeller (egna förslag tas också emot så länge ni har en beskrivning).
  
Därifrån kan vi sedan gå vidare och göra det i princip hur avancerat ni vill. I bilderna här brevid ser ni en bjudning där vi skapade en lätt indisk stämning med en hemmagjord löpare, ljus och blommor och såklart servetter. I detta fallet dekorerades även lamporna för att bättre passa med dukningen.

Serveras middagen utomhus skapar lyktor inspirerade av Orienten upphängda i träd, parasoller och spaljéer en mysig stämning påminnande om Indiens ljusfestival.

Ett annat trevlig tillbehör vi erbjuder är specialframtagna menyer och/eller menykort med en kort beskrivning av rätterna så att alla lätt kan se vad som serveras. Även placeringskort (med text på hindi eller kannada om så önskas) kan tas fram för att matcha dukningen och/eller menykorten. Se exempel här.

Slutligen kan vi även hjälpa till med att ta fram lämplig indisk bakgrundsmusik för att ytterliggare förhöja stämingen.

Så tveka inte. Vill ni ha en upplevelse utöver den mumsiga maten så säg bara till så hjälps vi åt att få fram ett alternativ som passar just er. Kontakta oss här.
Tillbaka till Mayajaala